ПОСЛАННЯ від АНГЕЛА

Свіжі новини католицького світу і парафії

Модератори: Tipsy, Pavo

Коли ви останній раз каялись?

Сьогодні
5
56%
Вчора
1
11%
Тиждень назад
2
22%
Місяць назад
1
11%

Всього голосів : 9

ПОСЛАННЯ від АНГЕЛА

Повідомлення Услада » Пон травня 11, 2009 4:19 pm

Не бійся мене, це я, твій Ангел. Я завжди знаходжусь у Божій Присутності і поклоняюсь перед Ним в страсі і тріпотінні. Він - твій Мир. Його Світло проникає у самі найпотаємні глибини світу і наповнює його Любов`ю. В Ньому одному уся велич і величчю Його сотворений світ. Кожна людина Його Образ і Подоба. В кожному з вас живе Його Дух, подібний багатогранному алмазу.
Я приходжу сказати тобі, що до тих пір, поки людина не перестане грішити, до тих пір Серце Бога в Триіпостасному Світлі буде безмірно страждати, і біль, яку наносить Йому все людство в цілому, змушує виливати Свого Духа на людські душі.
Я говорю мовою Бога Живого і застережую вас всіх, хто буде читати це послання, що якщо не покаєтесь, прийде день стихії в той день, якого не очікуєте і всі ваші основи будуть знесені, на які ви опирались, які зробили вище понад Господа Бога. і все, що не Боже, повстане проти вас і ніщо вас не захистить і не спасе від гніву Божого, тому що у вашому серці є все, окрім Бога. Його План вже приведений у дію і мало часу залишилось. Господь усе, що сказав, виконає і ніхто не зможе зупинити Його, але ваше ПОКАЯННЯ! Відкиньте всі свої справи, заняття і проблеми і подивіться у своє серце та приготуйте місце Господу. МОЛІТЬСЯ, МОЛІТЬСЯ, МОЛІТЬСЯ! Тому що навіть ми, ангели, не зможемо вам допомогти, коли прийде цей день. Ви побачите темряву замість світла і вогонь, пожираючій ваші душі, щоб спалити усе, що не Боже і перетопити вибраних, як золото у вогні. Будьте бадьорі, щоб не залишитись на тій стороні, де мертві, а на стороні світла і життя, яке тільки в Бозі. Я, Ангел Божий, залишаю це послання і прошу передати Голос Божий всім, хто прийме його. Амінь.

Ще багато цікавого на вас чекає на нашому сайті
solodka.ucoz.ru
Услада

Повідомлення: 1

Повідомлення о. Юстиніан » Пон серпня 10, 2009 7:33 am

Покаятись - станути перед Богом в правді що я грішний, потім дати себе очистити і обійняти Богом навіки! Дякую з пригадування правди про каяття!
о. Юстиніан

Повідомлення: 195

Повідомлення Аристарх » Пон лютого 08, 2010 1:35 am

Покаяння для мене означає переосмислення вчинків, способу життя та звичок, які відносяться до негативних та постанова на майбутнє не робити подібного.
Аристарх

Повідомлення: 38

Повідомлення Любов » П'ят березня 05, 2010 2:22 am

Каяття-це моя найкраща розмова з Богом.Хотілося б щоб вона була частішою :cry:
Любов

Повідомлення: 13

Re: ПОСЛАННЯ від АНГЕЛА

Повідомлення о. Юстиніан » П'ят квітня 02, 2010 4:24 pm

Слава ІС ХР, покаяння це відвернення від Злого і вибір Бога, все добре Він вже робить Сам!
о. Юстиніан

Повідомлення: 195

Повернутись до Новини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей